Logo daanwerkt

1 april kikker in je …!


Meestal als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat ook zo. Zeker rond 1 april 😉

Dat is ook nu het geval. Want zeg nu zelf: kost en inwoning, slechts 16 uur werken en verder van een prachtig tropisch eiland genieten klinkt toch niet echt als een reële functie? Wij hadden verwacht dat minister Plasterk daar een stokje voor zou steken!

Sorry jongens, we hebben helaas geen droomvacature op een tropisch eiland. We hebben jullie voor de gek gehouden! Door de overweldigende animo op onze “Zomervacature van het jaar” moesten we natuurlijk wel met iets komen om het goed te maken! Iedereen die de moeite heeft genomen om te solliciteren, werd op 1 april verrast met een doos vol cadeautjes om te overleven op een tropisch eiland.

En waar we tot nu toe vooral zelf hebben gelachen om onze 1 aprilgrap, willen we jullie nu graag laten meegenieten.


Met de maand april in aantocht begon het te kriebelen
 Tijdens een brainstormsessie van onze marketingafdeling vlogen termen als “Zomervacature van het jaar”, “zeespiegelbewaker”, “16 uur werken”, “de rest van de tijd betaald het eiland verkennen”, “Kost en inwoning” over de tafel.

Zo gezegd, zo geDaan: onze “zomervacature van het jaar” was een feit.


Vacature Daan BonaireBinnen een halfuur explodeerden Twitter en Facebook, stond de WhatsApp-telefoon roodgloeiend en renden de medewerkers van onze backoffice bijna de deur uit
 Oeps, misschien hadden we de vacature iets te realistisch gemaakt? Of wil iedereen echt zo graag Nederland verruilen voor Bonaire?

Amper 30 uur nadat de vacature online was gegaan, kregen we een telefoontje uit Bonaire. Het ministerie
 Of we uitleg konden geven over onze “droomvacature” bij de Nederlandse overheid. Oeps! We konden niet anders dan de vacature offline halen


Natuurlijk hadden we een plan met al die toffe sollicitaties. In eerste instantie kreeg iedereen die had gereageerd meteen een e-mail: “We streven ernaar uiterlijk 01-04-2016 een persoonlijke reactie te sturen. Houd je postbus dus in de gaten.”

reactiesreactiesreactiesreacties

Zo gezegd, zo geDaan. Op 31 maart hebben we dozen verstuurd vol leuke cadeautjes om te overleven op een tropisch eiland. En natuurlijk een uitnodiging om samen met Daan op zoek te gaan naar hun op één na leukste baan! Ontzettend bedankt en tot volgend jaar. Team Daan.

Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(13)
(4)
(13)
(38)
(11)
(3)
(17)
(40)
(7)
(81)
(8)
(93)