Logo daanwerkt
Wat is het verschil tussen een motivatiebrief en sollicitatiebrief?

Vakgebied: Daan

Solliciteren, makkelijk is dat niet. Het ene bedrijf vraagt om een motivatiebrief en het andere om een sollicitatiebrief. Dit kan best verwarrend zijn, want zijn het nou dezelfde brieven of is een motivatiebrief anders dan een sollicitatiebrief? Wij helpen jou om dit probleem voorgoed de wereld uit te helpen. Lees meer


Troonrede 2018

Vakgebied: Daan

Op 18 september 2018 opende Koning Willem-Alexander het nieuwe werkjaar van het parlement in de Ridderzaal in Den Haag met het uitspreken van de Troonrede.

Lees meer


Afgelopen jaar heeft JINC 47.882 leerlingen dichterbij een goede start op de arbeidsmarkt gebracht.

Vakgebied: Daan

Sinds september 2017 is Daan trotse partner van JINC. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap, voor ál voor het talent van morgen. JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Samen met bedrijven en scholen geeft JINC kinderen met een sociaaleconomische achterstand een betere toekomst.Lees meer


Omgaan met afwijzing?: 4 tips om gemotiveerd te blijven

Vakgebied: Daan

Solliciteren kan naast leuk en leerzaam ook een frustrerend proces zijn. Dacht je eindelijk de baan van je dromen te hebben gevonden, krijg je een afwijzing: een flinke teleurstelling. Het is goed om al je energie te stoppen in het zoeken naar een baan, maar na een aantal afwijzingen lijkt je motivatie en zelfvertrouwen te verdwijnen. Hoe zorg je er toch voor dat je gemotiveerd en zelfverzekerd blijft in jouw zoektocht naar een baan? Lees meer


Blij-meter resultaten Q2

Vakgebied: Daan

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten van de Daan Blij-meter kwartaal 2 gepresenteerd en zijn de bijbehorende prijzen uitgereikt aan de winnende vestigingen.

Lees meer


Yes! Wij meten hoe blij onze klanten en kandidaten zijn.

Vakgebied: Daan

Een gemiddelde om trots op te zijn

Tijdens onze nieuwjaarsborrel in Rotterdam is de bekendmaking gedaan van onze Blij-Meter. De testfase is inmiddels voorbij en we zijn live. Het eerste kwartaal zit erop en de resultaten zijn om over naar huis te schrijven.Lees meer


Uitstel van de (nieuwe) Wet DBA

Vakgebied: Daan

Na een lange periode van onwetendheid voor de ZZP’er is er in ieder geval duidelijkheid over een ding: uitstel van de (nieuwe) Wet DBA tot 1 januari 2020.

Lees meer


Tips voor het geven van complimenten op de werkvloer

Vakgebied: Daan

Morgen is het complimentendag. Het krijgen van een compliment is enorm leuk, maar er eentje geven is nog veel leuker! Het geven van een compliment kost niets, is een kleine moeite, maar geeft de ontvanger van je compliment een groot resultaat: een goed gevoel!
Lees meer


Smoesjes? Vanaf nu niet meer!

Vakgebied: Daan

Daan, dit project moet morgen af! Daan, jij zou toch dat cadeautje voor Charmelle regelen? Daan, je moet mee stappen dit weekend!

Lees meer


Goed verhaal, lekker kort: de Wet DBA

Vakgebied: Daan

Wet DBA creëert onduidelijkheid voor zelfstandige én opdrachtgever
Hoe beoordeel je nu een arbeidsrelatie tussen een zelfstandige en een bedrijf? Het vormgeven hiervan wordt de taak die de nieuwe staatssecretaris van Financiën, Menno Snel, op zich mag gaan nemen. Waar eerder werd gezegd dat ‘de Wet DBA voorgoed in de ijskast’ ging, wordt nu gesproken over een hervorming van de bestaande Wet DBA.

Lees meer


De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(16)
(5)
(18)
(42)
(12)
(3)
(22)
(43)
(6)
(85)
(8)
(108)