Logo daanwerkt
Enorm trots op team Informatiemanagement met dit fantastische resultaat. Complimenten voor Iris Janssen en Tom Hillegers!

Vakgebied: Informatiemanagement

De ambtenaren van de Gelderse gemeente West Maas en Waal werken nu met JOIN Zaak & Document – het zaaksysteem van IT-dienstverlener Decos, waarmee dossiers en bestanden digitaal beheerd en opgeslagen worden. Met de implementatie van JOIN Zaak & Document zet de gemeente een grote stap in haar ambitie om een groot aantal bedrijfsprocessen digitaal te ondersteunen.

Lees meer


Maatwerk training procesmanagement

Vakgebied: Informatiemanagement

Ik kreeg de vraag vanuit Daan om een maatwerk training ‘procesmanagement’ te organiseren waarin de leerdoelen van de cursist(en) centraal staan. Ik ben niet het type docent van 60 PP-dia’s per dag, uit onderzoek blijkt dat een cursist er gemiddeld niet meer dan 5 onthoud. Ruim van tevoren heb ik de leerdoelen ontvangen en daarop de eerste trainingsdag afgestemd.
Lees meer


Papierloos vergaderen B&W Nederweert een feit

Vakgebied: Informatiemanagement

Na enkele maanden van voorbereiding zijn alle leden van B&W in de gemeente Nederweert voorbereid op het papierloos vergaderen van de B&W en Raadsvoorstellen. Vandaag hebben we dit succes met elkaar gevierd.

Lees meer


De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(16)
(5)
(18)
(42)
(12)
(3)
(22)
(43)
(6)
(85)
(8)
(108)