Logo daanwerkt
Daar sta je dan, op een punt in je leven dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Vakgebied: Onderwijs

Je weet alleen nog niet precies welke. Je kijkt eens om je heen, je legt je oor te luisteren en je gaat achter tips aan die je gegeven worden. Een nicht van mij kent Jeffrey en die blijkt bij Daan te werken. Wie, of wat is Daan? Eerst maar even opzoeken. De volgende stap het contact zoeken en in gesprek met Daan, in de persoon van Sanne. Wat mooi dat de tijd wordt genomen om elkaar wat beter te leren kennen en dat dat zo gezellig kan zijn.

Lees meer


De Finesses Van Cultuur

Vakgebied: Onderwijs

Niet díe in één adem met kunst wordt genoemd. Niet de bewuste culturele uitingen, maar het gewone, het (goede) vertrouwde; gebruiken en gedragingen die normaal zijn, maken verschil!

Lees meer


Hier telt het resultaat op de juiste manier!

Vakgebied: Onderwijs

Ik heb in Den Haag en Amsterdam Oost gewerkt. Sinds een jaar werk ik bij het Ashram College in Nieuwkoop. Al vanaf dag één ervaar ik deze school als een enorm warm bad.

Lees meer


Verbluffend goed solliciteren

Vakgebied: Onderwijs

In deze periode van het jaar zijn scholen druk met de werving en selectie van personeel, zo ook op mijn school. In de afgelopen jaren heb ik veel sollicitanten gesproken en nieuwe leuke collega’ s gevonden. Wat mij opvalt is dat sollicitatie gesprekken over het algemeen weinig diepgang kennen. De sollicitanten vertellen een mooi verhaal over zichzelf. Het cv zit goed in het hoofd en over het algemeen zijn er mooie voorbeelden te noemen uit eerdere banen.  Wat jammer eigenlijk dat 9 van de 10 gesprekken dit verloop kennen en dat kandidaten daardoor weinig onderscheidend zijn. Overigens is dit niet de schuld van de sollicitant maar van degene die de vragen stelt. Maar nu je dit weet zou je er als sollicitant wellicht je voordeel mee kunnen doen.

Lees meer


De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(16)
(5)
(18)
(42)
(12)
(3)
(22)
(43)
(6)
(85)
(8)
(108)