Logo daanwerkt
Puzzelen met ruimte in de Greenport Aalsmeer!

Vakgebied: Ruimtelijk Domein

Puzzelen met de ruimte. Voor Yorick Rens, projectsecretaris Ruimte voor Greenport Aalsmeer, is dit dagelijkse kost. En hij heeft genoeg te doen, want de opgave binnen de regio Aalsmeer is groot: 200 ha glas herstructureren en 340 ha glas saneren. Met maar een doel: het behoud van een vitale sierteeltsector in de regio Aalsmeer!

Lees meer


Yes! Wij meten hoe blij onze klanten en kandidaten zijn.

Vakgebied: Daan

Een gemiddelde om trots op te zijn

Tijdens onze nieuwjaarsborrel in Rotterdam is de bekendmaking gedaan van onze Blij-Meter. De testfase is inmiddels voorbij en we zijn live. Het eerste kwartaal zit erop en de resultaten zijn om over naar huis te schrijven.Lees meer


Uitstel van de (nieuwe) Wet DBA

Vakgebied: Daan

Na een lange periode van onwetendheid voor de ZZP’er is er in ieder geval duidelijkheid over een ding: uitstel van de (nieuwe) Wet DBA tot 1 januari 2020.

Lees meer


Tips voor het geven van complimenten op de werkvloer

Vakgebied: Daan

Morgen is het complimentendag. Het krijgen van een compliment is enorm leuk, maar er eentje geven is nog veel leuker! Het geven van een compliment kost niets, is een kleine moeite, maar geeft de ontvanger van je compliment een groot resultaat: een goed gevoel!
Lees meer


Daan bezegelt partnerschap met JINC: een betere toekomst voor nog meer leerlingen

Sinds september 2017 is Daan trotse partner van JINC. Met dit partnerschap willen JINC en Daan laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor ál het talent van morgen.

Lees meer


Smoesjes? Vanaf nu niet meer!

Vakgebied: Daan

Daan, dit project moet morgen af! Daan, jij zou toch dat cadeautje voor Charmelle regelen? Daan, je moet mee stappen dit weekend!

Lees meer


Meldpunt voor verward gedrag

Vakgebied: Sociale zekerheid

Maakt u zich zorgen over het verwarde gedrag van een buurman of -vrouw, familielid of iemand in de omgeving? Dan kunt u bellen met het Advies- en Meldpunt Personen met Verward Gedrag.

Lees meer


Goed verhaal, lekker kort: de Wet DBA

Vakgebied: Daan

Wet DBA creëert onduidelijkheid voor zelfstandige én opdrachtgever
Hoe beoordeel je nu een arbeidsrelatie tussen een zelfstandige en een bedrijf? Het vormgeven hiervan wordt de taak die de nieuwe staatssecretaris van Financiën, Menno Snel, op zich mag gaan nemen. Waar eerder werd gezegd dat ‘de Wet DBA voorgoed in de ijskast’ ging, wordt nu gesproken over een hervorming van de bestaande Wet DBA.

Lees meer


Zin in een feestje? Kom werken bij Daan!

Vakgebied: Daan

Daan zeker! Dit jaar heeft Daan zijn vijfjarig bestaan goed(!) gevierd. Met al onze vestigingen hebben wij gefeest op de toffe locatie, Blijburg op IJburg. Het is al weer even geleden, 14 september, welteverstaan. Zo lang hebben we de tijd nodig gehad om bij te komen van dit toffe feest en deze blog te schrijven, knipoog.

Lees meer


‘Ik zet je even in een CC’!

Vakgebied: Daan

Herkenbaar voor iedereen. We hebben allemaal die superleuke (ahum) collega op kantoor, waarvan je weet dat het fout gaat als je met hem of haar in een heftige maildiscussie verzeild raakt,  en dat er dan een toffe mail waar je leidinggevende of directie in cc staat uitgaat. ‘En bedankt’, denk je dan, of zet de collega zichzelf voor schut? Onderzoek van de Metro wijst uit dat het kantoortype (B)cc als meeste irritante uit de bus is gekomen.

Lees meer


De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(18)
(3)
(20)
(32)
(20)
(3)
(12)
(29)
(3)
(60)
(2)
(50)