Logo daanwerkt
Troonrede 2018

Vakgebied: Daan

Op 18 september 2018 opende Koning Willem-Alexander het nieuwe werkjaar van het parlement in de Ridderzaal in Den Haag met het uitspreken van de Troonrede.

Lees meer


Afgelopen jaar heeft JINC 47.882 leerlingen dichterbij een goede start op de arbeidsmarkt gebracht.

Vakgebied: Daan

Sinds september 2017 is Daan trotse partner van JINC. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap, voor ál voor het talent van morgen. JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Samen met bedrijven en scholen geeft JINC kinderen met een sociaaleconomische achterstand een betere toekomst.Lees meer


Omgaan met afwijzing?: 4 tips om gemotiveerd te blijven

Vakgebied: Daan

Solliciteren kan naast leuk en leerzaam ook een frustrerend proces zijn. Dacht je eindelijk de baan van je dromen te hebben gevonden, krijg je een afwijzing: een flinke teleurstelling. Het is goed om al je energie te stoppen in het zoeken naar een baan, maar na een aantal afwijzingen lijkt je motivatie en zelfvertrouwen te verdwijnen. Hoe zorg je er toch voor dat je gemotiveerd en zelfverzekerd blijft in jouw zoektocht naar een baan? Lees meer


Blij-meter resultaten Q2

Vakgebied: Daan

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten van de Daan Blij-meter kwartaal 2 gepresenteerd en zijn de bijbehorende prijzen uitgereikt aan de winnende vestigingen.

Lees meer


Puzzelen met ruimte in de Greenport Aalsmeer!

Vakgebied: Ruimtelijk Domein

Puzzelen met de ruimte. Voor Yorick Rens, projectsecretaris Ruimte voor Greenport Aalsmeer, is dit dagelijkse kost. En hij heeft genoeg te doen, want de opgave binnen de regio Aalsmeer is groot: 200 ha glas herstructureren en 340 ha glas saneren. Met maar een doel: het behoud van een vitale sierteeltsector in de regio Aalsmeer!

Lees meer


Yes! Wij meten hoe blij onze klanten en kandidaten zijn.

Vakgebied: Daan

Een gemiddelde om trots op te zijn

Tijdens onze nieuwjaarsborrel in Rotterdam is de bekendmaking gedaan van onze Blij-Meter. De testfase is inmiddels voorbij en we zijn live. Het eerste kwartaal zit erop en de resultaten zijn om over naar huis te schrijven.Lees meer


Uitstel van de (nieuwe) Wet DBA

Vakgebied: Daan

Na een lange periode van onwetendheid voor de ZZP’er is er in ieder geval duidelijkheid over een ding: uitstel van de (nieuwe) Wet DBA tot 1 januari 2020.

Lees meer


Tips voor het geven van complimenten op de werkvloer

Vakgebied: Daan

Morgen is het complimentendag. Het krijgen van een compliment is enorm leuk, maar er eentje geven is nog veel leuker! Het geven van een compliment kost niets, is een kleine moeite, maar geeft de ontvanger van je compliment een groot resultaat: een goed gevoel!
Lees meer


Daan bezegelt partnerschap met JINC: een betere toekomst voor nog meer leerlingen

Sinds september 2017 is Daan trotse partner van JINC. Met dit partnerschap willen JINC en Daan laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor ál het talent van morgen.

Lees meer


Smoesjes? Vanaf nu niet meer!

Vakgebied: Daan

Daan, dit project moet morgen af! Daan, jij zou toch dat cadeautje voor Charmelle regelen? Daan, je moet mee stappen dit weekend!

Lees meer


De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op

Laatste blogs van daan

Troonrede 2018

Op 18 september 2018 opende
Lees meer
Blij-meter resultaten Q2

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten
Lees meer


Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(14)
(3)
(12)
(36)
(11)
(3)
(13)
(31)
(4)
(84)
(7)
(94)