Logo daanwerkt
Daan bezegelt partnerschap met JINC: een betere toekomst voor nog meer leerlingen

Sinds september 2017 is Daan trotse partner van JINC. Met dit partnerschap willen JINC en Daan laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor ál het talent van morgen.

Lees meer


Smoesjes? Vanaf nu niet meer!

Vakgebied: Daan

Daan, dit project moet morgen af! Daan, jij zou toch dat cadeautje voor Charmelle regelen? Daan, je moet mee stappen dit weekend!

Lees meer


Meldpunt voor verward gedrag

Vakgebied: Sociale zekerheid

Maakt u zich zorgen over het verwarde gedrag van een buurman of -vrouw, familielid of iemand in de omgeving? Dan kunt u bellen met het Advies- en Meldpunt Personen met Verward Gedrag.

Lees meer


Goed verhaal, lekker kort: de Wet DBA

Vakgebied: Daan

Wet DBA creëert onduidelijkheid voor zelfstandige én opdrachtgever
Hoe beoordeel je nu een arbeidsrelatie tussen een zelfstandige en een bedrijf? Het vormgeven hiervan wordt de taak die de nieuwe staatssecretaris van Financiën, Menno Snel, op zich mag gaan nemen. Waar eerder werd gezegd dat ‘de Wet DBA voorgoed in de ijskast’ ging, wordt nu gesproken over een hervorming van de bestaande Wet DBA.

Lees meer


Zin in een feestje? Kom werken bij Daan!

Vakgebied: Daan

Daan zeker! Dit jaar heeft Daan zijn vijfjarig bestaan goed(!) gevierd. Met al onze vestigingen hebben wij gefeest op de toffe locatie, Blijburg op IJburg. Het is al weer even geleden, 14 september, welteverstaan. Zo lang hebben we de tijd nodig gehad om bij te komen van dit toffe feest en deze blog te schrijven, knipoog.

Lees meer


‘Ik zet je even in een CC’!

Vakgebied: Daan

Herkenbaar voor iedereen. We hebben allemaal die superleuke (ahum) collega op kantoor, waarvan je weet dat het fout gaat als je met hem of haar in een heftige maildiscussie verzeild raakt,  en dat er dan een toffe mail waar je leidinggevende of directie in cc staat uitgaat. ‘En bedankt’, denk je dan, of zet de collega zichzelf voor schut? Onderzoek van de Metro wijst uit dat het kantoortype (B)cc als meeste irritante uit de bus is gekomen.

Lees meer


Minder uren werken en niet inleveren op je salaris.

Vakgebied: Daan

Onze Scandinavische buren hebben het goed voor elkaar, minder uren werken en niet inleveren op je salaris. Dat willen wij ook!Lees meer


Fietsend naar je werk?

Vakgebied: Daan

Er wordt in Nederland veel gefietst. In geen enkel ander land met een vergelijkbaar welvaart-niveau wordt zoveel gefietst. ‘F*ck cars’ is dan ook de slogan onze fietsleverancier, Veloretti.Lees meer


Doe eens gek! Schommelen met Daan.

Vakgebied: Daan

Tijdens het schrijven van deze blog, bevind ik mij op onze nieuwste aanwinst op kantoor. De Daan-schommel. De verwachtingen lagen niet hoog, het was niet heel bijzonder, zo dachten wij erover. Eindelijk(!) hangt hij er en… tegen verwachting in wordt er meer dan goed gebruik van gemaakt.

Lees meer


Anoniem solliciteren: zelden was de politiek zó draaikonterig

Vakgebied: Arbeidsrecht

Dat het raar kan lopen in de politiek, dat wisten we al. Maar dat de VVD nog maar 4 jaar geleden groot voorstander was van anoniem solliciteren, en de PvdA sceptisch?

Lees meer


De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op

Laatste blogs van daan


Smoesjes? Vanaf nu niet meer!

Daan, dit project moet morgen
Lees meer


Meldpunt voor verward gedrag

Maakt u zich zorgen over
Lees meer


Daan
Goed verhaal, lekker kort: de Wet DBA

Wet DBA creëert onduidelijkheid voor
Lees meer


Filteren

Zoek op branche
Zoek op regio

(11)
(3)
(7)
(21)
(15)
(3)
(6)
(26)
(6)
(59)
(2)
(42)