Logo daanwerkt

Terugblikken op de Week van Zorg & Welzijn

De week van Zorg & Welzijn zit er weer op. Wij hebben afgelopen week extra waardering naar onze zorgtoppers geuit. Dit hebben wij gedaan door hen een podium te geven op onze social media kanalen. Daan heeft deze week zoveel toffe activiteiten ondernomen, dat wij jullie graag meenemen in deze week. Blik in deze blog met ons terug op de leuke activiteiten van afgelopen week.

zorg

Maandag
Vanuit Daan hebben wij maandag alle voorbereidingen getroffen om al onze verzorgers in het zonnetje te kunnen zetten. Denk bijvoorbeeld aan bloemetjes kopen, merchandise inpakken etc. Wij zijn er klaar voor! Ofra en Rosita van Daan Amersfoort zijn deze dag al van start gegaan om bij Sante partners een wijkteam in het zonnetje te zetten.

Dinsdag
De activiteiten voor de week van de Zorg & Welzijn zijn officieel begonnen! Vandaag heeft Daan Amersfoort de regie in handen voor in de Instagram Stories. Rosita heeft de verpleegkundigen bij Stichting Santé Partners in het zonnetje gezet. Zij heeft bloemen voor hen meegenomen en de dag met hen doorgebracht. Goed gedaan Rosita! De verpleegkundigen zien er heel blij uit!

zorg

Woensdag
Vandaag staat in het teken van de sociaal werker! Monique en Puck van Daan Amersfoort zijn naar zorggroep Ena geweest. Zij hebben tijdens deze prachtige dag een wandeling gemaakt met de bewoners. Zij hebben de bewoners flink aan het werk gezet met de strandballen. Super goed gedaan dames! De bewoners hebben aan deze dag weer een leuke herinneringen overgehouden.

In het teken van de ‘Week van zorg en Welzijn’ is er een bezoekje gebracht aan Romy en Linda. Zij zijn Verzorgende IG en Helpende plus via Daan. Zij zijn beide werkzaam bij de Zorggroep Ena.

Lees hieronder het interview met Romy en Linda!

zorg

“Tijd is geld, zei de manager. Zorg is tijd nemen, zei de zorgverlener.”

Linda is blij met de extra aandacht voor de zorg deze week: “Hopelijk komt er hierdoor ook meer verandering.”

Als we deze twee toppers vragen wat nou zo mooi is aan hun werk, krijgen we een duidelijk antwoord: dankbaarheid. “Je krijgt zo

veel waardering, warmte en dankbaarheid van de bewoners”, zegt Romy. “Het is leuk om oude verhalen van vroeger te horen en mensen de zorg en hulp te kunnen bieden die zij nodig hebben.” Linda sluit zich daarbij aan: “Ik vind het waardevol dat je er voor mensen kunt zijn.”

Op de vraag waarom zij de ouderenzorg zouden aanraden bij huidige studenten en verpleegkundigen in opleiding, zegt

Romy: “Je gaat altijd met voldoening naar huis en je bent nooit uitgeleerd. Het blijft een uitdaging. Om ze even in het zonnetje te zetten, kregen Romy en Linda van ons een bos bloemen. Er werd door de dames afgesloten met een mooie quote: “Tijd is geld, zei de manager. Zorg is tijd nemen, zei de zorgverlener.”

Donderdag
Op donderdag hebben Monique en Puck van Daan Amersfoort pannenkoeken gebakken bij Vecht en IJssel. Zij hebben hier met veel plezier pannenkoeken mogen bakken. Zag er goed uit dames, hopelijk heeft het gesmaakt!

Vrijdag
De laatste dag van de week van de Zorg en Welzijn is aangebroken. Vandaag hebben Patrick en Joyce de regie in handen genomen. Zij hebben hun zorgmedewerkers in het zonnetje gezet en hun verblijd met bloemen.

zorg

Daarnaast zijn Patrick en Joyce deze dag nog uitgenodigd voor een gezellig huisbezoek bij Kadyha. Daar hebben zij koffie gedronken en zijn ze goed verwend met koekjes en gebak. Zij hebben uit dank en waardering nog een bloemetje voor Mira meegebracht.

Om deze week af te sluiten willen wij iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage tijdens deze week. We hebben veel mensen een lach op hun gezicht kunnen brengen en zijn super trots op al onze zorgtoppers, die iedere dag hun best doen om het leven van hun cliënten stukje mooier te maken.


De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(70)
(2)
(45)