Logo daanwerkt

Zin in een feestje? Kom werken bij Daan!

Daan zeker! Dit jaar heeft Daan zijn vijfjarig bestaan goed(!) gevierd. Met al onze vestigingen hebben wij gefeest op de toffe locatie, Blijburg op IJburg. Het is al weer even geleden, 14 september, welteverstaan. Zo lang hebben we de tijd nodig gehad om bij te komen van dit toffe feest en deze blog te schrijven, knipoog.

De regen mag de pret niet drukken
Ervan uitgaand dat het Nederlandse weer zou toelaten heerlijk te ravotten in het zand, een cocktail te drinken en te genieten van de laatste zonnestraaltjes was gekozen voor deze strandlocatie. Jammer genoeg regende het pijpenstelen en heeft het feest zich voor het overgrote deel binnen afgespeeld. Wat de pret en sfeer absoluut niet heeft mogen drukken. Hapjes, drankjes, goede muziek, een topsfeer en een volle zaal met de allerleukste collega’s hebben ervoor gezorgd dat we met z’n allen een avond hebben gehad om nooit te vergeten.

Nieuwe gezichten
Gezien onze flinke groei waren er een hoop nieuwe gezichten aanwezig. Juist door regelmatig landelijk samen te komen, borgen wij een fijne werksfeer. Hiernaast leert iedereen elkaar kennen en dit creëert goede samenwerkingen wanneer je elkaar nodig hebt in het werkveld! Daan weet als geen ander hoe belangrijk dat is.

Als klap op de vuurpijl heeft er een quiz plaatsgevonden waar ieders kennis werd getest. Kennis waarvan? Daan. Weetjes, geheimen en ‘Our Big Hairy Audacious Goal’ kwamen hier aan bod. Het team met de meest goede antwoorden, team Amersfoort, heeft een mooie beker gewonnen. Die wij nu stiekem op ons hoofdkantoor in Rotterdam verborgen houden. Come and get it, team Amersfoort!

Wow! Feest jij de volgende keer met ons mee?#werkenbijdaan

A post shared by Daan (@werkenbijdaan) on

Werken bij Daan
Wil jij aanwezig zijn bij het volgende Daan-feest? Kijk dan naar onze interne vacatures, jouw droombaan zit er vast bij!

O ja… vergeet niet te solliciteren. Tot snel!

Charmelle Janssen, Daan Rotterdam


De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(13)
(4)
(13)
(38)
(11)
(3)
(17)
(40)
(7)
(81)
(8)
(93)