Logo daanwerkt
Marketing stage – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Hoe kan het, dat wanneer jij gisteravond een paar schoenen hebt bekeken op die leuke website, je de volgende dag via jouw buienradar app die toffe schoenen blijft tegenkomen? Vind jij het leuk om je bezig te houden met onze social media kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram? Bedenk jij nieuwe content onder de douche en check jij nog voordat je koffie hebt gezet de resultaten van je online campagnes? Heb je ook nog eens ideeën over hoe we ons sollicitatieformulier kunnen verbeteren en hoe we meer beleving in het merk Daan kunnen stoppen? Stop met lezen en kom een bak koffie drinken bij ons op ons hoofdkantoor. Geef Charmelle van te voren wel even een belletje!

Lees meer
Revalidatie nachtdienst medewerker – Zeist

Locatie: Utrecht

Wij zoeken jou!

Enthousiaste revalidatie medewerker niveau 4 gezocht voor de nachten! Lees snel verder en solliciteer voor deze uitdagende functie.

Lees meer
Docent techniek – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Weet jij als geen ander de juiste schroeven en schakels te leggen tussen jou en de leerlingen? En weet jij over de leerlingen aan de lopende band de controle te houden? Dan is Daan op zoek naar jou! Als docent techniek ben je nooit eentonig bezig. Je geeft les over bijvoorbeeld elektrotechniek, motor voertuigtechniek, algemene techniek of bouwkunde. Je bent zowel een kei in de praktijk als in de theorie.

Hoe laat jij de leerlingen veilig te werk gaan met verschillende materialen en hoe kun je dit bewerken met bijvoorbeeld machines en hulpstukken?

Steen, papier, schaar, technisch op weg naar een nieuw jaar!

Lees meer
Planeconoom met financieel geweten – Gemeente Zuidplas

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Een gemeente op een financieel gezonde manier laten groeien, dat is wat jij het belangrijkste vindt! Dit doe je door: deel te nemen aan projecten die passen bij de ambitieuze toekomstvisie van de gemeente Zuidplas, met behulp van je vlotte babbel te onderhandelen met projectleiders en externe partijen en daarnaast te puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen want in jouw ogen geldt; “kan niet – bestaat niet”.

Lees meer
Beleidsmedewerker Huurdersraad – Regio Zoetermeer

Locatie: Heel Nederland

Wij zoeken jou!

Wil jij aan de slag als beleidsmedewerker binnen een ruim speelveld van verhuurder tot huurder tot gemeente? Ben je een kei in het samenbrengen van belangen en ken je alle laatste ontwikkelingen rondom de wet- en regelgeving binnen de huursector? Dan is dit de baan voor jou!

Lees meer
Docent Nederlands – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Zorg jij ervoor dat ‘t-Kofschip niet zinkt en weet jij als kapitein aan het roer je hoofd goed boven water te houden? Dan is Daan voor komend schooljaar op zoek naar jou!

Lees meer
Docent Duits – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Der, Die, Das en nog veel meer naamvallen klinken jou niet onbekend in de oren? Dan is Daan op zoek naar jou! Voor het nieuwe schooljaar zijn we weer op zoek naar docenten die het leuk vinden om aan de slag te gaan.

Naast de naamvallen en de grammatica leer jij als docent Duits leerlingen meer van de Duitse taal en cultuur. Jij vindt het geweldig om aan de slag te gaan met het enthousiasmeren van leerlingen en bent creatief in het bedenken van praktijklessen.

Lees meer
Recruiter onderwijs – Groningen

Locatie: Groningen

Wij zoeken jou!

Vanuit onze vestiging in Groningen richten wij ons op het onderwijs en de zorg, als recruiter weet jij exact hoe je de juiste kandidaat weet te vinden en te overtuigen om via jou te willen werken. Je bent van nature een warm, oprecht en commercieel persoon die kandidaten weet te binden en boeien vanuit het opbouwen van een fijne relatie. Hiernaast vind je het tof dat wanneer je accountmanager vraag heeft opgehaald bij een onderwijsinstelling, jullie samen het cirkeltje rond gaan maken door de juiste professional voor te stellen en uiteindelijk de deal rond te krijgen!

Lees meer
Docent Engels – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

“A merry heart goes all the day, your sad tires in a mile-a” (William Shakespeare)

Weet jij er vanaf het begin tot en met het einde te zijn voor de leerlingen en laat jij je enthousiasme horen aan de leerlingen? En vind je het leuk de Engelse literatuur over te brengen aan leerlingen?

Voor een leuke school in Gelderland-zuid zijn wij per direct op zoek naar een docent Engels

Lees meer
Jurist Handhaving – Zuid-Holland

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als jurist handhaving binnen de overheid? Voor een tijdelijke opdracht of juist voor een vaste baan, Daan helpt jou! Lees snel verder en reageer!

Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(18)
(3)
(20)
(32)
(20)
(3)
(12)
(29)
(3)
(60)
(2)
(50)