Logo daanwerkt
Docent techniek – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Weet jij als geen ander de juiste schroeven en schakels te leggen tussen jou en de leerlingen? En weet jij over de leerlingen aan de lopende band de controle te houden? Dan is Daan op zoek naar jou! Als docent techniek ben je nooit eentonig bezig. Je geeft les over bijvoorbeeld elektrotechniek, motor voertuigtechniek, algemene techniek of bouwkunde. Je bent zowel een kei in de praktijk als in de theorie.

Hoe laat jij de leerlingen veilig te werk gaan met verschillende materialen en hoe kun je dit bewerken met bijvoorbeeld machines en hulpstukken?

Steen, papier, schaar, technisch op weg naar een nieuw jaar!

Lees meer
Docent Duits – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Der, Die, Das en nog veel meer naamvallen klinken jou niet onbekend in de oren? Dan is Daan op zoek naar jou! Voor het nieuwe schooljaar zijn we weer op zoek naar docenten die het leuk vinden om aan de slag te gaan.

Naast de naamvallen en de grammatica leer jij als docent Duits leerlingen meer van de Duitse taal en cultuur. Jij vindt het geweldig om aan de slag te gaan met het enthousiasmeren van leerlingen en bent creatief in het bedenken van praktijklessen.

Lees meer
Docent Engels – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

“A merry heart goes all the day, your sad tires in a mile-a” (William Shakespeare)

Weet jij er vanaf het begin tot en met het einde te zijn voor de leerlingen en laat jij je enthousiasme horen aan de leerlingen? En vind je het leuk de Engelse literatuur over te brengen aan leerlingen?

Voor een leuke school in Gelderland-zuid zijn wij per direct op zoek naar een docent Engels

Lees meer
Docent Nederlands – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Zorg jij ervoor dat ‘t-Kofschip niet zinkt en weet jij als kapitein aan het roer je hoofd goed boven water te houden? Dan is Daan voor komend schooljaar op zoek naar jou!

Lees meer
Docent Groen – Praktijkonderwijs – Omgeving Hoogeveen

Locatie: Drenthe

Wij zoeken jou!

Haal jij er veel voldoening uit om leerlingen die extra aandacht nodig hebben te begeleiden bij hun algemene ontwikkeling? Heb jij affiniteit met het vak Groen? Zorg jij voor een veilig sfeer in de klas en beschik jij over een PABO diploma of een tweede graad bevoegdheid? Dan ben jij de docent die Daan zoekt!

Lees meer
Leerkracht praktijkonderwijs – Provincie Friesland

Locatie: Friesland

Wij zoeken jou!

Krijg jij een lach op je gezicht als iets lukt, wat in eerste instantie onmogelijk leek? Beschik jij over engelengeduld en sta je stevig in je schoenen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Lees meer
Onderwijsassistent – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Ik zoek jou! Want jij bent de leukste onderwijsassistent toch? Ben je direct na de zomervakantie beschikbaar? Dan kom ik graag met jou in contact!

Lees meer
Docent Biologie 2e graad – Omgeving Hoogeveen

Locatie: Drenthe

Wij zoeken jou!

Kun jij het fotosynthese proces uitleggen op een manier die geen leerling zal vergeten? Dan ben jij de Biologie docent die Daan zoekt!

Lees meer
Docent Engels, kom je kennismaken? – Verschillende scholen in Drenthe

Locatie: Drenthe

Wij zoeken jou!

Kom jij met ons kennismaken? Wij hebben het hele jaar door vacatures voor bevoegde docenten Engels (eerste en tweede graad). Ben je buiten de formatie gevallen of gewoon op zoek naar extra uren? Maak nu alvast kennis met ons, wellicht gaan wij samenwerken in het nieuwe schooljaar!

Lees meer
Docent Duits – Regio Haaglanden

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Wist jij dat Duits de officiële taal is in Duitsland, Oostenrijk en Lichtenstein en een van de officiële talen in Zwitserland, Luxenburg en België? Tuurlijk wist jij dat! Jij bent namelijk docent Duits en weet alles over Duitsland. Oke, alles hoeft ook niet perse. Maar in ieder geval genoeg om de leerlingen uit regio Haaglanden deze mooie taal te leren.


Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(18)
(3)
(20)
(32)
(20)
(3)
(12)
(29)
(3)
(60)
(2)
(50)