Logo daanwerkt
Docent Wiskunde schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Op zoek naar een school waar jij als wiskunde docent de stelling van Pythagoras mag gaan toepassen in de klas? Of waar jij de leerlingen les gaat geven in wiskunde A of wiskunde B? Vermenigvuldigen, delen of optellen? Dan ben ik op zoek naar jou als docent wiskunde!

Lees meer
Docent Engels schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Heb jij een liefde voor de Engelse taal, maar voor aankomend schooljaar nog niet jouw leuke uitdaging in het onderwijs gevonden als docent Engels? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou! Voor volgend schooljaar zijn wij op zoek naar de leukste docenten Engels.

Lees meer
Docent Nederlands schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Nederlands. Ben jij voor volgend schooljaar nog op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands? Ben jij de topper die ik zoek? Laat dan van je horen!

Lees meer
Groepsleerkracht schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Heb jij als groepsleerkracht jouw eigen klas voor volgend schooljaar nog niet gevonden? Of ben jij op zoek naar een andere leuk school voor na de zomervakantie? Dan zoek ik jou als groepsleerkracht. Wij vinden een leuke klas voor jou!

Lees meer
Docent Verpleegkunde schooljaar 2018/2019 – Rotterdam

Locatie:

Wij zoeken jou!

Zoek jij een uitdaging als docent verpleegkunde waarbij jij jouw kennis en ervaringen uit de zorg kan overbrengen aan studenten van het MBO? Ben jij bevoegd om les te geven? Dan zoek ik jou!

Lees meer
Docent Duits schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij dé topper voor docent duits die voor aankomend schooljaar nog op zoek is naar een leuke uitdaging? Wil jij graag jouw liefde voor de Duitse taal over brengen aan de leerlingen? En weet jij goed het verschil te maken met de eerste, tweede, derde en vierde naamval? Dan zoek ik jou!

Lees meer
AVO Docent schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Wil jij aankomend schooljaar graag als AVO docent aan de slag? Heb jij interesse om algemeen vormend onderwijs te geven? Leerlingen lesgeven in onder meer de vakken Nederlands, rekenen, aardrijkskunde en geschiedenis is jou op het lijf geschreven. Ben jij de AVO docent die ik zoek?

Lees meer
Leerkracht Kleuters Cluster 4 – Barendrecht

Locatie:

Wij zoeken jou!

Op zoek naar een leuke kleuterjuf of meester! Wil jij graag lesgeven aan kleuters in het speciaal onderwijs? Heb jij zelf al eerder les gegeven aan de kleuters? En sta jij open voor een mooie nieuwe uitdaging? Dan zoek ik jou!

Lees meer
Docent Natuurkunde schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Voor aankomend schooljaar nog beschikbaar als docent natuurkunde? Wil jij graag onderwerpen als elektriciteit, licht, warmte en kracht uitdrukken in natuurkundige formules en berekeningen? Ben jij enthousiast voor het vak en wil jij graag jouw kennis overbrengen aan de leerlingen? Dan zoek ik jou als docent natuurkunde!

Lees meer
Groepsleerkracht voor het SBO – omgeving Tilburg

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Sta jij sterk in je schoenen? Heb jij ervaring met Cluster-4 leerlingen?

Wil je middenin de natuur op een streekschool werken? Dan zijn wij van op zoek naar jou!


Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(68)
(2)
(45)