Logo daanwerkt
Klantmanager Statushouders – Zuid-Holland

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Het motiveren van de doelgroep Statushouders naar werk/school of andere activiteiten is jouw uitdaging. Ben jij diegene die de vaak complexe situatie van de Statushouder in lijn kan brengen met hetgeen vereist is volgens de wet- en regelgeving van de Participatiewet?

Lees meer
Frontofficemedewerker Burgerzaken – Regio Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij het aanspreekpunt voor de burgers binnen een gemeente? Gastvrij, enthousiast, flexibel en klantvriendelijk? Zijn dit eigenschappen die jou typeren? Laat van je horen!

Lees meer
klantmanager inkomen – Provincie Overijssel

Locatie:

Wij zoeken jou!

Wij zijn doorlopend op zoek naar klantmanagers inkomen voor onder andere de provincie Overijssel. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging om jouw uitgebreide kennis op het gebied van inkomen verder te ontwikkelen? Dan kom ik graag met jou in contact!

Lees meer
Jeugdconsulent – In de omgeving van Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Een vast dienstverband bij ”De beste werkgever van 2018 – 2019”? Wie wilt dat nou niet?! Wij zijn op zoek naar enthousiaste Jeugdconsulenten in de omgeving van Amsterdam. Ben jij de jeugdconsulent met gemeentelijke ervaring? Of heb jij ervaring opgedaan bij Jeugdzorg of een vergelijkbare instantie met het stellen van jeugdindicaties en wil je graag de overstap maken naar een gemeente? Lees dan snel verder om te kijken wat Daan voor jou kan betekenen!

Lees meer
Schuldhulpverlener – Regio Zuid-Nederland

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij die resultaatgerichte ervaren Schuldhulpverlener die wij zoeken? Weet jij als geen ander een oplossing te vinden voor problematische schuldsituaties? Lever je maatwerk en werk je integraal? Lees snel verder!

Lees meer
WMO Consulent – Omgeving van Deventer

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Ben jij een WMO Consulent gespecialiseerd op het gebied van beschermd wonen? Leg jij zelfstandig huisbezoeken af, voel jij je als een vis in het water wanneer je zelfstandig indicaties opstelt, mensen weet te adviseren en overtuigen en vervolgens rapportages en beschikkingen opstelt? Dan zoek ik jou!

Lees meer
Kwaliteitsmedewerker WMO – In de regio van Amersfoort

Locatie: Utrecht

Wij zoeken jou!

Wil jij werken bij een organisatie die jou stimuleert om te groeien? Met je meedenkt en voor jou op zoek gaat naar de perfecte match? Sluit je dan aan bij Daan! Daan is doorlopend op zoek naar Kwaliteitsmedewerkers op het gebied van WMO. Heb jij al eerder ervaring opgedaan op deze functie binnen een gemeente? Lees dan verder om te kijken wat Daan voor jou kan betekenen!

Lees meer
Jeugdconsulent – In de omgeving van Utrecht

Locatie: Utrecht

Wij zoeken jou!

Jij als Jeugdconsulent staat stevig in je schoenen, je voert open gesprekken met gezinnen over de wensen en mogelijkheden op het gebied van zorg, welzijn, opvoeding, wonen, veiligheid en leefbaarheid en kijkt samen met school welke jeugdzorg er nodig is. Word je al enthousiast? Lees dan gauw verder!


Lees meer
Consulent Jeugd – In de omgeving van Nijmegen

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Jeugdconsulenten voor verschillende opdrachtgevers in de buurt van Nijmegen. Ben jij de jeugdconsulent met gemeentelijke ervaring? Of heb jij ervaring opgedaan bij Jeugdzorg of een vergelijkbare instantie met het stellen van jeugdindicaties en wil je graag de overstap maken naar een gemeente? Lees dan gauw verder

Lees meer
Trajectregisseur Schuldhulpverlening – Apeldoorn

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Zorg jij voor de financiƫle zelfredzaamheid van de inwoners van Apeldoorn? Ben jij klantgericht, analytisch sterk en heb je ervaring met schuldhulpverlening (zowel fase 1 en fase 2? Dan ben ik op zoek naar jou!

Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(70)
(2)
(45)