Logo daanwerkt
Marketing stage – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Hoe kan het, dat wanneer jij gisteravond een paar schoenen hebt bekeken op die leuke website, je de volgende dag via jouw buienradar app die toffe schoenen blijft tegenkomen? Vind jij het leuk om je bezig te houden met onze social media kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram? Bedenk jij nieuwe content onder de douche en check jij nog voordat je koffie hebt gezet de resultaten van je online campagnes? Heb je ook nog eens ideeën over hoe we ons sollicitatieformulier kunnen verbeteren en hoe we meer beleving in het merk Daan kunnen stoppen? Stop met lezen en kom een bak koffie drinken bij ons op ons hoofdkantoor. Geef Charmelle van te voren wel even een belletje!

Lees meer
Recruiter onderwijs – Groningen

Locatie: Groningen

Wij zoeken jou!

Vanuit onze vestiging in Groningen richten wij ons op het onderwijs en de zorg, als recruiter weet jij exact hoe je de juiste kandidaat weet te vinden en te overtuigen om via jou te willen werken. Je bent van nature een warm, oprecht en commercieel persoon die kandidaten weet te binden en boeien vanuit het opbouwen van een fijne relatie. Hiernaast vind je het tof dat wanneer je accountmanager vraag heeft opgehaald bij een onderwijsinstelling, jullie samen het cirkeltje rond gaan maken door de juiste professional voor te stellen en uiteindelijk de deal rond te krijgen!

Lees meer
Administratief medewerker human resources – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Sterk administratief onderlegd, alles tot in de puntjes geregeld en je doel is zoveel mogelijk kennis opdoen om je te ontplooien op gebied van human resources. Het begint bij de basis en dat is voor jou geen probleem, want de ladder ga jij zeker beklimmen! Je staat stevig in je schoenen, denkt mee en wil het bedrijf waar je terecht komt alleen maar beter maken met jouw creatieve en oplossingsgerichte mentaliteit.

Lees meer
Recruiter Arbeidsbemiddeling – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Enorme gedrevenheid, nieuwsgierig naar arbeidsbemiddeling, het niet erg vinden soms een aantal uur extra te investeren om het gewenste resultaat te bereiken, je bezit een commerciële drive en bent ook nog eens een aangename gesprekspartner? Wacht niet te lang, lees verder en ga over tot actie! Want wij zoeken jou.

Lees meer
Accountmanager – Amersfoort

Locatie: Utrecht

Wij zoeken jou!

Na onze recente verhuizing naar ons nieuwe pand is het tijd voor een leuke nieuwe collega! Weet jij je klant te bewegen en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze? Je hebt tijdens je huidige of voorgaande ervaringen achterhaald dat je de juiste commerciële skills bezit om van toegevoegde waarde te zijn en een nieuwe organisatie waar jij aan de slag gaat, naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer
Recruiter arbeidsbemiddeling – Amsterdam

Locatie:

Wij zoeken jou!

Wil jij net als Daan leren hoe je verder kijkt dan puur het cv? Wie is de persoon achter het cv, bezit diegene de basis skills waarop wij kunnen (uit)bouwen en wat zijn de beoogde carrière doelen van deze topper? Hoe bind en boei je diegene? Wij leren het jou!

Lees meer
Recruitment stage – Utrecht

Locatie: Utrecht

Wij zoeken jou!

Stage lopen bij een tot ‘De beste werkgever van 2018’ bekroonde organisatie? Dan ben je bij Daan aan het juiste adres. Wij kijken uit naar de leukste stagiair(e) die ons toffe team komt versterken in recruitment werkzaamheden. Het liefst volg je een HRM of commercieel gerichte HBO studie, waarbij je graag wilt ontdekken wat de wereld van recruitment inhoudt. Dit willen Froukje, Femke en Nadine je graag leren!

Lees meer
Accountmanager Arbeidsbemiddeling – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Het is voor jou definitief, jij gaat werken als accountmanager in de arbeidsbemiddeling. Nu ben je aan het uitkijken naar een toffe, dynamische een jonge club waar jij je vak als accountmanager kan gaan uitoefenen. Je hebt ontdekt dat je commercieel bent, staat stevig in je schoenen en je klanten vanuit voorgaande werkgevers zouden je omschrijven als een: “Prettige gesprekspartner, die weet wat er gedaan moet worden om te zorgen voor een tevreden klant”. Of iets in die richting (knipoog).

Lees meer
Stage als creatief vormgever – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Als leukste leerling van de klas ben jij natuurlijk op zoek naar de beste stageplek. Daan is dé arbeidsbemiddelaar als het gaat om de publieke sector. Wij staan voor een wereld vol leuke banen en geloven in uitmuntend werkgeverschap. Goed nieuws voor jou: wij zoeken de leukste leerling van de klas om onze digitale wereld samen met ons verder te ontwikkelen. Zo krijg je te maken met enorme vrijheid op gebied van: het bedenken en ontwerpen van eigen content, mooie merchandise producten ontwikkelen en veel input te leveren om onze marketing naar een nog hoger niveau te tillen.

Lees meer
Het Hoofdkantoor

Locatie: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Hallo, wij zijn het hoofdkantoor van Daan! Wij staan altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt over je salaris of over je contract, bij ons krijg je snel het juiste antwoord. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons altijd bellen, mailen of appen. Het hoofdkantoor staat voor persoonlijk contact, kwaliteit, betrokkenheid en oplossingsgerichtheid. Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons direct weten! Tot snel!
Hoofdkantoor Daan Dunantstraat 4 3024 BC Rotterdam

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op

Laatste blogs van daan

Blij-meter resultaten Q2

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten
Lees meer

Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(18)
(3)
(21)
(31)
(20)
(3)
(12)
(29)
(3)
(73)
(2)
(53)