Logo daanwerkt
Recruiter sociaal domein – Den Haag

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Je staat aan de start van je carrière als recruiter. Je bent ervan overtuigd, dat jouw doel wordt om de beste te worden binnen je branche en staat op het punt enorm veel te willen gaan leren om succesvol te worden binnen de arbeidsbemiddeling. Je bent creatief in denken en een fijne sparringpartner. Je waardeert een open cultuur, transparante communicatie en een commerciële omgeving. Herken je jezelf? Dan ontmoeten wij je graag!

Lees meer
Marketing stage – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Hoe kan het, dat wanneer jij gisteravond een paar schoenen hebt bekeken op die leuke website, je de volgende dag via jouw buienradar app die toffe schoenen blijft tegenkomen? Vind jij het leuk om je bezig te houden met onze social media kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram? Bedenk jij nieuwe content onder de douche en check jij nog voordat je koffie hebt gezet de resultaten van je online campagnes? Heb je ook nog eens ideeën over hoe we ons sollicitatieformulier kunnen verbeteren en hoe we meer beleving in het merk Daan kunnen stoppen? Stop met lezen en kom een bak koffie drinken bij ons op ons hoofdkantoor. Geef Charmelle van te voren wel even een belletje!

Lees meer
Recruiter Zorg – Amsterdam

Locatie: Heel Nederland

Wij zoeken jou!

Jij bent de leukste! Je bent gedreven, maakt gemakkelijk contact met anderen, beweegt behendig door de markt en bent commercieel. Het vinden van een naald in een hooiberg, maakt jou enthousiast en je moet deze vinden. Hierin ben je creatief en kleurt graag buiten de lijntjes. Je kijkt uit naar een werkgever die transparant, open en informeel is. En hiernaast gezamenlijk werkt aan het behalen van commerciële doelstellingen en zo te zorgen voor mega blije klanten en kandidaten voor de lange-termijn.

Lees meer
Recruiter onderwijs – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Wanneer iets of iemand gevonden moet worden, word jij ingeschakeld. Waarom? Jij komt er wel uit! Je bent creatief in denken en houdt ervan om buiten de lijntjes te kleuren. Wij ook, anders zou Daan niet zo succesvol zijn. Wil jij bij een team horen dat ruim boven het gemiddelde uitstijgt en waar hard wordt gewerkt aan succes in samenhang met een informele sfeer en veel teamuitjes? We heten je van harte welkom bij Daan!

Lees meer
Accountmanager – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Wat zoekt Daan in een accountmanager? Een gedreven, mega intelligente, sociaal handige en commercieel sterke collega. Een accountmanager die gericht is op lange-termijn-relaties en daarbinnen sterk is in het sluiten van deals. Je ziet kansen of waar nodig creëer je deze zelf bij je klanten. Herkenbare werkwijze en kenmerken? Dan zeggen wij: welkom bij Daan!

Lees meer
accountmanager zorg – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Je wordt enthousiast van het behalen van je doelstellingen en het komt nauwelijks voor dat je deze niet haalt. Commercieel is bijna je tweede naam en je bent naast die snelle jelle ook een enorm prettige gesprekspartner. Op gebied van luistervaardigheden en meedenken met je klant, hoeven we je weinig te leren. En de wereld van de arbeidsbemiddeling wil jij graag (verder) ontdekken.

Lees meer
Accountmanager – Groningen

Locatie: Groningen

Wij zoeken jou!

Uitdaging is voor jou: het omarmen van nieuwe klanten, vertrouwen creëren bij je klant, vraag achterhalen, hier op inspelen en uiteindelijk een warme lange-termijn relatie opbouwen en onderhouden met je klanten binnen de Zorg, het Onderwijs of de Overheid. Verder ben je een meedenker, wil je processen optimaliseren en beweeg je goed in een omgeving waar je veel vrijheid hebt. Je bent actief en een prettige gesprekspartner. Pas je binnen deze omschrijving? En heb je voor je gevoel nog meer kwaliteiten die je kwijt kunt in een rol als deze? Dan zeggen wij: Welkom bij Daan!

Lees meer
Kantoorbaas – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

‘Laat het maar aan jou over en het wordt geregeld’ – zeggen je vrienden al snel. Je neemt graag de touwtjes in eigen handen en je omgeving weet dat wanneer ze iets goed voor elkaar willen krijgen, ze bij jou aan het juiste adres zijn. Je bent scherp en krijgt veel mee vanuit je omgeving. Een verjaardag bijvoorbeeld.. deze schiet nooit aan jouw neus voorbij en je speelt makkelijk in op moeilijke situaties. Jij breekt het ijs wel!

Lees meer
Recruiter Zorg – Groningen

Locatie: Groningen

Wij zoeken jou!

Een commerciële baan met maatschappelijke gedachtegang. Dat zou nog eens goed bij je kunnen passen. Als recruiter in de arbeidsbemiddeling maak je dagelijks een vertaalslag tussen het commerciële handelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In eerste instantie is je doel zoveel mogelijk mensen te plaatsen, maar dan wel op de juist plek. Daan staat voor oprecht een warme relatie opbouwen, transparantie en goede communicatie met zijn klanten en op deze wijze altijd de juiste vraag te achterhalen en in te kunnen vullen.

Lees meer
Customer Journey Stage – Rotterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Je bent hard aan het werken aan je toekomst, jouw hart ligt bij marketing en je volgt een marketing (gerelateerde) opleiding. Wanneer je later groot en afgestudeerd bent, wil je de beste marketingman of vrouw worden die er te vinden is op de Nederlandse… én misschien wel internationale markt. Wij zijn op zoek naar die gedreven student met ambitie en ballen, zoals Daan zichzelf omschrijft.

Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op

Laatste blogs van daan

Troonrede 2018

Op 18 september 2018 opende
Lees meer
Blij-meter resultaten Q2

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten
Lees meer


Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(14)
(3)
(12)
(36)
(11)
(3)
(13)
(31)
(4)
(84)
(7)
(94)