Logo daanwerkt
ZZP -er in de zorg – Omgeving Utrecht en Veenendaal

Locatie: Utrecht

Wij zoeken jou!

ZZP -er in de zorg en op zoek naar (extra) werk of een plek om je netwerk uit te bouwen? Vind jij het leuk om te werken in de thuiszorg ? Kom dan bij ons langs!

Lees meer
Recruiter arbeidsbemiddeling – Groningen

Locatie:

Wij zoeken jou!

Commercieel handelen, sterke gespreksvaardigheden en overtuigen; zijn termen waar jouw hartje sneller van gaat kloppen. Als recruiter binnen Daan ben je dagelijks bezig met het vinden, spreken en plaatsen van de juiste mensen bij verschillende onderwijs- of zorginstellingen. Je kracht ligt in het bewegen van mensen en ze te binden en boeien door jouw warme uitstraling en betrouwbare werkwijze. Jij bent degene die ze nodig hebben wanneer het tijd wordt voor een nieuwe baan, want jij regelt het wel!

Lees meer
Klantmanager Statushouders – Zuid-Holland

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Het motiveren van de doelgroep Statushouders naar werk/school of andere activiteiten is jouw uitdaging. Ben jij diegene die de vaak complexe situatie van de Statushouder in lijn kan brengen met hetgeen vereist is volgens de wet- en regelgeving van de Participatiewet?

Lees meer
Beleidsmedewerker Huurdersraad – Zoetermeer

Locatie: Heel Nederland

Wij zoeken jou!

Wil jij aan de slag als beleidsmedewerker binnen een ruim speelveld van verhuurder tot huurder tot gemeente? Ben je een kei in het samenbrengen van belangen en ken je alle laatste ontwikkelingen rondom de wet- en regelgeving binnen de huursector? Dan is dit de baan voor jou!

Lees meer
ZZP Verzorgende IG – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij de leukste Verzorgende IG en heb jij als ZZP’er nog ruimte voor een leuke opdracht? Dan heb ik de leukste vacature voor jou!


Lees meer
ZZP Verpleegkundige – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij de beste Verpleegkundige en heb jij als ZZP’er nog ruimte voor een leuke opdracht? Dan heb ik de leukste vacature voor jou!

Lees meer
Groepsleerkracht voor het SBO – omgeving Tilburg

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Sta jij sterk in je schoenen? Heb jij ervaring met Cluster-4 leerlingen?

Wil je middenin de natuur op een streekschool werken? Dan zijn wij van op zoek naar jou!


Lees meer
Verzorgende IG somatiek / PG open setting – Voorthuizen

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Wij zoeken twee enthousiaste Verzorgende IG medewerkers; één voor een PG afdeling in een open setting en één voor een somatiek afdeling. Wil jij meer weten over deze uitdagende functie? Lees dan gauw onze vacature!

Lees meer
Docent Verpleegkunde – Zoetermeer e.o.

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Weet jij leerlingen te enthousiasmeren en op te leiden voor een beroep in de gezondheidszorg? Ben jij zelf verpleegkundige en sta jij stevig in je schoenen voor een klas met mbo-studenten? Dan kom ik graag in contact met jou!


Lees meer
Docent SPH – Zoetermeer

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het opleiden van vakmensen die een opleiding volgen richting de Gezondheidszorg in Zoetermeer? Ben jij een SPH’er of MW’er die ambities heeft om voor de klas te gaan staan? Dan moeten wij in contact komen!


Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(70)
(2)
(45)