Logo daanwerkt
Haal jij deze zomer jouw eerste- of tweedegraadsbevoegdheid? Solliciteer nu! – Friesland

Locatie: Friesland

Wij zoeken jou!

Haal jij deze zomer jouw eerste- of tweedegraads bevoegdheid voor bijvoorbeeld wiskunde, Nederlands, Engels, godsdienst, Frans natuurkunde, scheikunde of biologie en ben je aansluitend op zoek naar een baan? Daan heeft het leukste onderwijspersoneel, daar wil jij toch bij horen? Stuur jouw CV en motivatie op en wie weet helpen wij je nu al aan een baan voor het nieuwe schooljaar!

Lees meer
Docent Nederlands 1e graad – Provincie Friesland

Locatie: Friesland

Wij zoeken jou!

Kun jij de termen pleonasme, tautologie en contaminatie wel dromen en weet jij op een leuke manier ijverige vwo leerlingen hiervoor te interesseren? Dan zoeken wij jou!

Lees meer
Leuke mogelijkheden voor leerkrachten primair onderwijs – Friesland, uiteenlopende scholen

Locatie: Friesland

Wij zoeken jou!

Op zoek naar een baan als leerkracht binnen het primair onderwijs in Friesland? Dan ben je bij Daan aan het juiste adres! Ben je buiten de formatie gevallen of op zoek naar extra uren voor het nieuwe jaar? Maak kennis met ons om te bespreken wat wij in het schooljaar voor jou kunnen betekenen!

Lees meer
Leerkracht speciaal basisonderwijs – Heerenveen

Locatie: Friesland

Wij zoeken jou!

Krijg jij een lach op je gezicht als iets lukt, wat in eerste instantie onmogelijk leek? Beschik jij over engelengeduld en sta je stevig in je schoenen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Lees meer
Docent Engels, kom je kennismaken? – Verschillende scholen in Frieland

Locatie: Friesland

Wij zoeken jou!

Kom jij met ons kennismaken? Wij hebben het hele jaar door vacatures voor bevoegde docenten Engels (eerste en tweede graad). Ben je buiten de formatie gevallen of gewoon op zoek naar extra uren? Maak nu alvast kennis met ons, wellicht gaan wij samenwerken in het nieuwe schooljaar!

Lees meer
Enthousiaste Pabo docent gezocht – Provincie Friesland

Locatie: Friesland

Wij zoeken jou!

Hoi juf of meester! Weet jij wel raad met het verkeersexamen, pubergedrag, de cito, en het oudere schoolkind? Dan ben ik op zoek naar JOU!

Lees meer
Groningen

Locatie: Drenthe, Friesland, Groningen

Hallo, wij zijn Daan Groningen! Wij zijn experts op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen het onderwijs en de zorg in Groningen, Friesland en Drenthe.   Wij hebben voor jou de leukste uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of naar een vaste baan, bij ons ben je aan het juiste adres!   Daan Groningen staat voor kwaliteit, oplossingsgerichtheid en plezier, naast een kritische blik en een gezonde dosis creativiteit. Daan Groningen is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op om ons persoonlijk te ontmoeten. Tot snel!
Daan Groningen Stationsstraat 7 9711 AR Groningen

Het Hoofdkantoor

Locatie: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Hallo, wij zijn het hoofdkantoor van Daan! Wij staan altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt over je salaris of over je contract, bij ons krijg je snel het juiste antwoord. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons altijd bellen, mailen of appen. Het hoofdkantoor staat voor persoonlijk contact, kwaliteit, betrokkenheid en oplossingsgerichtheid. Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons direct weten! Tot snel!
Hoofdkantoor Daan Dunantstraat 10 3024 BC Rotterdam

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(70)
(2)
(45)