Logo daanwerkt
VIG / Verpleegkundige – regio Harderwijk

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Ben jij VIG of Verpleegkundige en ben jij woonachtig in de regio van Harderwijk? Lees dan snel verder.

Lees meer
Docent Duits – Apeldoorn

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Guten Tag Lehrer. Heb jij als docent Duits ervaring met examenklassen binnen het voortgezet onderwijs en ben jij per direct beschikbaar voor een leuke vervangingsopdracht? Vind jij het leuk om veel diversiteit in je lessen te geven met betrekking tot literatuur, geschiedenis, taalvaardigheid, luisteren, schrijven en spreken? Lees dan snel deze leuke vacature verder.


Lees meer
Groepsleerkracht bovenbouw – Arnhem

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

‘Educatie is het krachtigste wapen dat we nu kunnen gebruiken de wereld echt te veranderen’, Nelson Mandela

Word jij enthousiast bij de volgende woorden: lesgeven, lessen voorbereiden, coachen van de leerlingen, vergaderen met collega’s, oudercontacten en het helpen en organiseren van activiteiten? En wil jij graag de leerlingen voorbereiden op de toekomst?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Voor dit schooljaar tot en met eind maart zijn wij op zoek naar een topper voor de bovenbouw.

Tijdens een persoonlijk gesprek praat ik graag met je verder over het onderwijs, maar nog belangrijker: wat vind jij belangrijk als persoon en als leerkracht?

Lees meer
Verzorgende IG somatiek / PG open setting – Voorthuizen

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Wij zoeken enthousiaste Verzorgende IG medewerkers met affiniteit PG / somatiek in een open setting. Wil jij meer weten over deze uitdagende functie? Lees dan gauw onze vacature!

Lees meer
Docent biologie – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Wil jij de leerlingen vertellen hoe planten communiceren? Natuurlijk kunnen planten niet praten zoals wij doen, maar ze communiceren wel met hun omgeving. Hoe weet jij de aandacht van de leerlingen te trekken op het gebied van mens, plant en dier?

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar docenten biologie. Ben jij nog bezig met de opleiding, ben je wellicht net afgestudeerd of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is Daan op zoek naar jou! Daan komt graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer
Docent Engels – Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

“A merry heart goes all the day, your sad tires in a mile-a” (William Shakespeare)

Weet jij er vanaf het begin tot en met het einde te zijn voor de leerlingen en laat jij je enthousiasme horen aan de leerlingen? En vind je het leuk de Engelse literatuur over te brengen aan leerlingen?

Voor een leuke school in Gelderland-zuid zijn wij per direct op zoek naar een docent Engels

Lees meer
Verzorgende IG intramurale thuiszorg – Barneveld e.o.

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Wil jij als Verzorgende-IG graag thuiszorg leveren, maar ga jij liever niet de wijk in? Dan hebben wij de leukste vacature voor je!

Lees meer
Groepsleerkracht sbo – Harderwijk

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Ben jij die sterke pedagoog die als geen ander weet hoe je om moet gaan met leerlingen binnen het speciaal basisonderwijs? Heb jij daarnaast ook nog eens heel veel affiniteit met groep 3 en 4? Dan heeft Daan de leukste vacature voor jou binnen!

Lees meer
Klantmanager werk – provincie Gelderland

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Is het jouw doel om werkzoekende te bemiddelen naar de perfecte match op de arbeidsmarkt? Laat jij mensen weer in zichzelf geloven en creëer jij kansen? Dan ben jij de klantmanager werk waar Daan naar op zoek is.

Lees meer
Beleidsmedewerker Sociaal Domein – Provincies Utrecht, Gelderland en Noord Holland (Gooi)

Locatie: Gelderland, Noord-Holland, Utrecht

Wij zoeken jou!

Je bent een ervaren beleidsmedewerker en bent op zoek naar uitdagende en diverse opdrachten binnen het sociaal domein!? Wil je deel uit maken van een gedreven team van professionals en naast inhoudelijke opdrachten ook een actieve bijdrage leveren aan kennisdeling en coaching van je collega’s? Dan komen wij graag met je in contact!

Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op

Laatste blogs van daan

Troonrede 2018

Op 18 september 2018 opende
Lees meer
Blij-meter resultaten Q2

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten
Lees meer


Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(14)
(3)
(12)
(36)
(11)
(3)
(13)
(31)
(4)
(84)
(7)
(94)