Logo daanwerkt
Verzorgende IG somatiek / PG open setting – Voorthuizen

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Wij zoeken twee enthousiaste Verzorgende IG medewerkers; één voor een PG afdeling in een open setting en één voor een somatiek afdeling. Wil jij meer weten over deze uitdagende functie? Lees dan gauw onze vacature!

Lees meer
Docent Nederlands – Nieuwe schooljaar

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Voor volgend schooljaar zijn wij op zoek naar docenten Nederlands voor onder andere het voortgezet onderwijs in heel de provincie Gelderland. Ben je net afgestudeerd, bezig met je opleiding of heb je misschien al jaren lang ervaring in het onderwijs? Ben jij een enthousiaste docent Nederlands? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer
Docent Wiskunde (GLD) – Nieuwe schooljaar

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

In de provincie Gelderland zijn wij voor volgend schooljaar op zoek naar docenten wiskunde. Vind je het leuk om je passie voor het vak wiskunde over te brengen aan leerlingen van het voortgezet onderwijs? Heb je de lerarenopleiding voor wiskunde gevolgd of een vergelijkbare studie afgerond op het gebied van wiskunde met relevante werkervaring al docent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer
Docent Engels (GLD) – Nieuwe schooljaar

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Als docent Engels ben je vast erg positief, het meest gebruikte bijvoeglijk naamwoord is namelijk good en het woord happy wordt vier keer meer gebruikt dan het woord sad. Vind je het leuk om de Engelse cultuur en het lesmateriaal over te brengen aan leerlingen? Voor volgend schooljaar zijn wij namelijk op zoek naar positieve en enthousiaste docenten Engels in de provincie Gelderland.

Lees meer
Docent Nask – Nieuwe Schooljaar

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Hoeveel lucht kun jij in een zak blazen? Kun jij de leerlingen uitleggen wanneer water verdampt en wanneer water bevriest? Wil jij graag theorie met praktijk combineren aan de hand van leuke proefjes en leg jij dit haarfijn uit aan de leerlingen? Dan is Daan voor het nieuwe schooljaar op zoek naar jou.

Lees meer
Groepsleerkrachten speciaal (basis) onderwijs – Nieuwe Schooljaar

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Binnen het speciaal onderwijs kom je voornamelijk te werken binnen het cluster 4. Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar fulltime en parttime groepsleerkrachten. Het gaat zodoende om leerlingen met ernstige gedragsproblematieken eventueel in combinatie met leerachterstanden. Dit kan internaliserend-, maar ook externaliserend gedrag zijn. Het is dan ook van belang dat je op de juiste manier de leerlingen benaderd. Naast een juiste aanpak sta je ook stevig in je schoenen en kun je snel schakelen in diverse (onverwachte) situaties. De ene leerling heeft bijvoorbeeld veel structuur nodig in de les en de andere leerling vraagt om veel aandacht. Hoe speel jij hier op in?

Lees meer
Groepsleerkracht VSO – Nieuwe Schooljaar

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Daan zoekt docenten met uitstraling en durf! Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar groepsleerkrachten voor het voortgezet speciaal onderwijs in de provincie Gelderland. Je gaat voornamelijk aan de slag binnen het VSO cluster 4 waarbij jij AVO-vakken geeft aan leerlingen. Ben jij een leerkracht met doorzettingsvermogen en sta jij stevig in je schoenen? Dan is Daan op zoek naar jou.

Lees meer
WMO Consulent – Omgeving van Deventer

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Ben jij een WMO Consulent gespecialiseerd op het gebied van beschermd wonen? Leg jij zelfstandig huisbezoeken af, voel jij je als een vis in het water wanneer je zelfstandig indicaties opstelt, mensen weet te adviseren en overtuigen en vervolgens rapportages en beschikkingen opstelt? Dan zoek ik jou!

Lees meer
Consulent Jeugd – In de omgeving van Nijmegen

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Jeugdconsulenten voor verschillende opdrachtgevers in de buurt van Nijmegen. Ben jij de jeugdconsulent met gemeentelijke ervaring? Of heb jij ervaring opgedaan bij Jeugdzorg of een vergelijkbare instantie met het stellen van jeugdindicaties en wil je graag de overstap maken naar een gemeente? Lees dan gauw verder

Lees meer
Trajectregisseur Schuldhulpverlening – Apeldoorn

Locatie: Gelderland

Wij zoeken jou!

Zorg jij voor de financiële zelfredzaamheid van de inwoners van Apeldoorn? Ben jij klantgericht, analytisch sterk en heb je ervaring met schuldhulpverlening (zowel fase 1 en fase 2? Dan ben ik op zoek naar jou!

Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(70)
(2)
(45)