Logo daanwerkt
Den Bosch

Locatie: Gelderland, Limburg, Noord-Brabant

Hallo, wij zijn Daan Den Bosch!

Experts binnen het voortgezet (speciaal) onderwijs in de provincie Noord-Brabant. Daarnaast zijn we experts op het gebied van informatiemanagement in de provincies Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg.

Wij hebben voor jou de leukste uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of naar een vaste baan, bij ons ben je aan het juiste adres!

Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op om ons persoonlijk te ontmoeten.

Tot snel!

Daan den Bosch
Europalaan 2
5232 BC Den Bosch

Breda

Locatie: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Wij zijn experts op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen het Sociaal Domein en Communicatie in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg.

Wij hebben voor jou de leukste uitdagingen. Of je nu een klantmanager, beleidsmedewerker, schuldhulpverlener, Wmo- consulent of jeugdconsulent bent. Wij willen je leren kennen. Voor ons is niets te gek. En wil je binnen de Communicatie werken? Dan willen we graag met je kennismaken!

Daan Breda staat voor kennis, persoonlijk en inhoudelijke ontwikkeling en plezier. Wij willen jou graag aan ons binden zodat we samen optimaal kunnen presteren! Onze medewerkers omschrijven ons als een menselijk bedrijf dat uitgaat van de kracht van ieder mens. Wij spelen graag in op jouw wensen en behoeften zodat we je een stapje dichter bij jouw droom of wensen kunnen brengen.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op om ons persoonlijk te ontmoeten.

We kijken met enthousiasme uit naar je reactie!

Daan Breda
Terheijdenstraat 1
4811 AW Breda

Het Hoofdkantoor

Locatie: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Hallo, wij zijn het hoofdkantoor van Daan!

Wij staan altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt over je salaris of over je contract, bij ons krijg je snel het juiste antwoord.

Mocht je vragen hebben, dan mag je ons altijd bellen, mailen of appen.

Het hoofdkantoor staat voor persoonlijk contact, kwaliteit, betrokkenheid en oplossingsgerichtheid. Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons direct weten!

Tot snel!

Hoofdkantoor Daan
Dunantstraat 4
3024 BC Rotterdam

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op

Laatste blogs van daan

Troonrede 2018

Op 18 september 2018 opende
Lees meer
Blij-meter resultaten Q2

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten
Lees meer