Logo daanwerkt
Groepsleerkracht voor het SBO – omgeving Tilburg

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Sta jij sterk in je schoenen? Heb jij ervaring met Cluster-4 leerlingen?

Wil je middenin de natuur op een streekschool werken? Dan zijn wij van op zoek naar jou!


Lees meer
Communicatieadviseur – Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Daan gaat een nieuw avontuur aan binnen de wereld van Communicatie. Op onze ontdekkingstocht hebben wij jouw expertise en creativiteit nodig. Heb jij meerdere jaren ervaring als Communicatieadviseur bij een overheidsorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou, als Communicatieadviseur voor 36 uur in de week.

Jouw advies aan het (overheids)bestuur en het opstellen van communicatiestrategieën zullen het verschil maken in deze snel veranderende wereld. Als een ervaren prof onderhoud je contact met verschillende partijen en belanghebbenden. Dit zowel intern als extern.

Wij willen graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Lees vooral verder.

Lees meer
Frontofficemedewerker Burgerzaken – Regio Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij het aanspreekpunt voor de burgers binnen een gemeente? Gastvrij, enthousiast, flexibel en klantvriendelijk? Zijn dit eigenschappen die jou typeren? Laat van je horen!

Lees meer
Leerkracht Cluster 4 – Breda

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Sta jij stevig in jouw schoenen? Toe aan een uitdaging waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort? Kan jij goed omgaan met leerlingen die gedragsproblemen hebben? Vind jij jouw plek in een jong, ambitieus, enthousiast en vlot team van docenten? Lees snel verder want dan is dit jouw droombaan!

Lees meer
Wmo Consulent – Regio Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij de leukste Wmo Consulent die als geen ander in kaart weet te brengen wat de mogelijkheden zijn omtrent zelfredzaamheid? Zet jij mensen terug in hun eigen kracht door maatvoorziening te leveren en krijg jij hier energie van? Jaag je dromen na!

Lees meer
Beleidsmedewerker Wmo – Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

De Wmo bevindt zich in een uitdagende dynamische fase. De koers is bepaald en tegelijkertijd nog vele vragen onbeantwoord. Om die reden zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren Beleidsmedewerkers Wmo. Ben jij de Beleidsmedewerker Wmo die een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van het beleid rondom de Wmo? Ga deze uitdaging aan!

Lees meer
Klantmanager Werk – Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Zie jij er een uitdaging in klanten te motiveren, begeleiden en te stimuleren naar betaald werk? Ben jij diegene die met jouw overtuigingskracht mensen aan het werk krijgt? Haal jij er voldoening uit klanten te ondersteunen in het nemen van de regie op het eigen leven? Dan kom ik graag met je in contact!

Lees meer
Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein – Noord-Brabant

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij de leukste Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein die als geen ander puzzeltjes binnen de gemeente kan leggen? Ben jij iemand die kan bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit? Voor een leuke gemeente in Noord-Brabant zoeken wij een ervaren Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein. Wij dagen jou uit!


Lees meer
Den Bosch

Locatie: Gelderland, Limburg, Noord-Brabant

Hallo, wij zijn Daan Den Bosch! Experts binnen het voortgezet (speciaal) onderwijs in de provincie Noord-Brabant. Daarnaast zijn we experts op het gebied van informatiemanagement in de provincies Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg. Wij hebben voor jou de leukste uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of naar een vaste baan, bij ons ben je aan het juiste adres! Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op om ons persoonlijk te ontmoeten. Tot snel!
Daan den Bosch Europalaan 2 5232 BC Den Bosch

Breda

Locatie: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Hallo, wij zijn Daan Breda! Wij zijn experts op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen het sociaal domein in Noord-Brabant, Zeeland, Limburg en het zuidoosten van Zuid-Holland. Wij hebben voor jou de leukste uitdagingen vanaf schaal 7, van klantmanager tot beleidsmaker, en van WMO-consulent tot teammanager. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of naar een vaste baan, bij ons ben je aan het juiste adres! Daan Breda staat voor kennis, persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en plezier. Daan is een tikkeltje eigenzinnig en gaat tegen de stroom in. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op om ons persoonlijk te ontmoeten. Tot snel!
Daan Breda Terheijdenstraat 1 4811 AW Breda

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(70)
(2)
(45)