Logo daanwerkt
Leerkracht cluster 4 – Breda

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Sta jij stevig in jouw schoenen? Toe aan een nieuwe uitdaging in het nieuwe schooljaar waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort? Kan jij goed omgaan met leerlingen die gedragsproblemen hebben? Lees snel verder want dan is dit jouw droombaan!

Lees meer
Communicatieadviseur – Zuid – Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Is jouw opdracht afgelopen en kijk je uit naar een nieuwe baan als communicatieadviseur? Heb je ervaring opgedaan bij de overheid of andere corporate organisaties? Wij dagen jou uit! Daan is een nieuw avontuur aangegaan binnen de wereld van Communicatie. Op onze ontdekkingstocht hebben wij jouw expertise en creativiteit nodig. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!


Lees meer
Vergunningverlener APV/bijzondere wetten – Omgeving Breda

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij op zoek naar een uitdagende opdracht als vergunningverlener APV/bijzondere wetten? Dan hebben wij deze voor jou!

Lees meer
Klantmanager Werk en Inkomen – Noord-Brabant

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij als klantmanager Werk en Inkomen toe aan een volgende stap in jouw carrière? Wil jij werken voor de “Beste werkgever van 2018 – 2019” waar je de mogelijkheid krijgt tot scholing, persoonlijke ontwikkeling en vastigheid? Jouw groei is onze uitdaging!

Lees meer
Communicatieadviseur – Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij een verbinder, een echte netwerker en kan jij duidelijk communiceren op verschillende niveaus? Kan jij diverse media inzetten om jouw boodschap over te brengen en ben je bekend met opgaven in het Sociaal Domein. Wij dagen jou uit! Daan gaat een nieuw avontuur aan binnen de wereld van Communicatie. Op onze ontdekkingstocht hebben wij jouw expertise en creativiteit nodig.


Lees meer
Frontofficemedewerker Burgerzaken – Regio Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij het aanspreekpunt voor de burgers binnen een gemeente? Gastvrij, enthousiast, flexibel en klantvriendelijk? Zijn dit eigenschappen die jou typeren? Laat van je horen!

Lees meer
Wmo Consulent – Regio Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Ben jij de leukste Wmo Consulent die als geen ander in kaart weet te brengen wat de mogelijkheden zijn omtrent zelfredzaamheid? Zet jij mensen terug in hun eigen kracht door maatvoorziening te leveren en krijg jij hier energie van? Jaag je dromen na!

Lees meer
Beleidsmedewerker Wmo – Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

De Wmo bevindt zich in een uitdagende dynamische fase. De koers is bepaald en tegelijkertijd nog vele vragen onbeantwoord. Om die reden zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren Beleidsmedewerkers Wmo. Ben jij de Beleidsmedewerker Wmo die een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van het beleid rondom de Wmo? Ga deze uitdaging aan!

Lees meer
Klantmanager Werk – Zuid-Nederland

Locatie: Noord-Brabant

Wij zoeken jou!

Zie jij er een uitdaging in klanten te motiveren, begeleiden en te stimuleren naar betaald werk? Ben jij diegene die met jouw overtuigingskracht mensen aan het werk krijgt? Haal jij er voldoening uit klanten te ondersteunen in het nemen van de regie op het eigen leven? Dan kom ik graag met je in contact!

Lees meer
Den Bosch

Locatie: Gelderland, Limburg, Noord-Brabant

Hallo, wij zijn Daan Den Bosch! Experts binnen het voortgezet (speciaal) onderwijs in de provincie Noord-Brabant. Daarnaast zijn we experts op het gebied van informatiemanagement in de provincies Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg. Wij hebben voor jou de leukste uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of naar een vaste baan, bij ons ben je aan het juiste adres! Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op om ons persoonlijk te ontmoeten. Tot snel!
Daan den Bosch Europalaan 2 5232 BC Den Bosch

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op

Laatste blogs van daan

Blij-meter resultaten Q2

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten
Lees meer





Filteren

Zoek op branche









Zoek op regio

(18)
(3)
(21)
(31)
(20)
(3)
(12)
(29)
(3)
(73)
(2)
(53)