Logo daanwerkt
Docent Engels 2e graad – Omgeving Dalfsen

Locatie: Overijssel

Wij zoeken jou!

Engels is de wereldtaal waar de jongeren in hun toekomst niet zonder kunnen. Daan is daarom op zoek naar een enthousiaste docent Engels die hen nog tot de zomer kan uitdagen in de Engelse taal. Ben jij 2e graad bevoegd of in opleiding? Dan zoeken we jou!

Lees meer
AVO docent – Omgeving Zwolle

Locatie: Overijssel

Wij zoeken jou!

Haal jij er veel voldoening uit om leerlingen die extra aandacht nodig hebben te begeleiden bij hun algemene ontwikkeling? Zorg jij voor een veilig sfeer in de klas en beschik jij over een pabo-diploma of een bevoegdheid voor Nederlands 2e graad? Dan ben jij de docent die Daan zoekt!

Lees meer
Docent Engels 2e graad – schooljaar 2018/2019 – Omgeving Zwolle

Locatie: Overijssel

Wij zoeken jou!

Daan is op zoek naar enthousiaste docenten Engels voor leuke scholen in omgeving van Zwolle. Ben jij 2e graad bevoegd of in opleiding? Vind jij het leuk om komend schooljaar leerlingen de Engelse taal te leren? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Docent wiskunde 2e graad – schooljaar 2018/2019 – Omgeving Zwolle

Locatie: Overijssel

Wij zoeken jou!

Docent wiskunde 2e graad + Daan = een match! Ben jij op zoek naar een functie als docent wiskunde voor komend schooljaar 2018/2019? Dan biedt Daan jou een uitgebreid netwerk van scholen die jouw talent kunnen gebruiken.

Lees meer
Docent NaSk 2e graad – schooljaar 2018/2019 – Provincie Overijssel

Locatie: Overijssel

Wij zoeken jou!

Ben jij goed in het afwisselen van de natuurkunde/scheikunde theorie met het doen van leerzame practica? Wil jij vmbo leerlingen die natuurkunde en scheikunde lastig vinden komend schooljaar enthousiast helpen? Dan ben jij de docent NaSk waar Daan mee wil samenwerken!

Lees meer
Amersfoort

Locatie: Gelderland, Overijssel, Utrecht

Hallo, wij zijn Daan Amersfoort! Wij zijn experts op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de zorg en het sociaal domein. We werken samen met gemeenten en zorgorganisaties in de provincie Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Wij hebben voor jou de leukste uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of naar een vaste baan, bij ons ben je aan het juiste adres! Daan Amersfoort staat voor betrokkenheid, ontwikkeling, vakkennis en plezier. Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op om ons persoonlijk te ontmoeten. Tot snel!
Daan Amersfoort Arnhemseweg 15 3811 NN Amersfoort

Het Hoofdkantoor

Locatie: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Hallo, wij zijn het hoofdkantoor van Daan! Wij staan altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt over je salaris of over je contract, bij ons krijg je snel het juiste antwoord. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons altijd bellen, mailen of appen. Het hoofdkantoor staat voor persoonlijk contact, kwaliteit, betrokkenheid en oplossingsgerichtheid. Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons direct weten! Tot snel!
Hoofdkantoor Daan Dunantstraat 10 3024 BC Rotterdam

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(70)
(2)
(45)