Logo daanwerkt
Docent Duits – Omgeving Zwolle

Locatie: Overijssel

Wij zoeken jou!

Altijd al op een mbo school willen werken? Dan is dit jouw kans!


Lees meer
Docent Engels – Overijssel

Locatie: Overijssel

Wij zoeken jou!

Wil jij leerlingen een van de meest gesproken talen ter wereld leren en ben je toe naar een nieuwe uitdaging in het nieuwe schooljaar? Is het je roeping om kennis over te brengen aan onze leerlingen en is het vak Engels je passie? Ben jij beschikbaar in de regio Overijssel? Dan zijn wij een match!

Lees meer
Amersfoort

Locatie: Gelderland, Overijssel, Utrecht

Hallo, wij zijn Daan Amersfoort! Wij zijn experts op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de zorg en het sociaal domein. We werken samen met gemeenten en zorgorganisaties in de provincie Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Wij hebben voor jou de leukste uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging of naar een vaste baan, bij ons ben je aan het juiste adres! Daan Amersfoort staat voor betrokkenheid, ontwikkeling, vakkennis en plezier. Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op om ons persoonlijk te ontmoeten. Tot snel!
Daan Amersfoort Arnhemseweg 15 3811 NN Amersfoort

Het Hoofdkantoor

Locatie: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Hallo, wij zijn het hoofdkantoor van Daan! Wij staan altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt over je salaris of over je contract, bij ons krijg je snel het juiste antwoord. Mocht je vragen hebben, dan mag je ons altijd bellen, mailen of appen. Het hoofdkantoor staat voor persoonlijk contact, kwaliteit, betrokkenheid en oplossingsgerichtheid. Daan is een tikkeltje eigenwijs en maakt graag voor jou het verschil. Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons direct weten! Tot snel!
Hoofdkantoor Daan Dunantstraat 4 3024 BC Rotterdam

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op

Laatste blogs van daan

Troonrede 2018

Op 18 september 2018 opende
Lees meer
Blij-meter resultaten Q2

Tijdens het Daan festival zijn de resultaten
Lees meer


Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(14)
(3)
(12)
(36)
(11)
(3)
(13)
(31)
(4)
(84)
(7)
(94)