Logo daanwerkt

Wat doet Daan?

Daan bemiddelt personeel in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om uitzenden en/of detachering, interim-management, arbeidsmobiliteit, outsourcing, werving & selectie of tijdelijke inhuur: Daan is altijd druk in de weer. Altijd op zoek naar nieuwe kansen voor zowel de opdrachtgevers als de talenten van nu en morgen.

Daan herkent zich in talenten die zoeken naar nieuwe impulsen en graag werken waar zij zich prettig voelen. Waar ambitie geen vies woord is en waar kennis tot zijn recht komt. Daan biedt deze talenten nieuwe kansen op het gebied van loopbaanontwikkeling. Zowel voor vast als tijdelijk, parttime of fulltime, Daan begrijpt dat elk talent zijn of haar eigen wensen heeft.

Door een persoonlijke kennismaking wil Daan ervoor zorgen dat jij doet waar je goed in bent, op jouw eigen manier.

Voor opdrachtgevers is Daan een gesprekspartner met inhoud. Door de jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling weet Daan wat er echt speelt in de markt. Door de vraag achter de vraag te stellen en persoonlijk contact hoog in het vaandel te hebben, denkt Daan met je mee. Dit resulteert voor de opdrachtgever in het waarmaken van ambitie en het oplossen van vraagstukken. Zowel voor nu als voor de toekomst.

Oftewel; via een persoonlijke aanpak de juiste mensen voor de juiste vacature. Het waarmaken van ambities en ruimte geven voor ontwikkeling. Dat is waar Daan voor staat!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Daan. Hij staat je graag te woord.

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(16)
(5)
(18)
(40)
(12)
(3)
(22)
(43)
(6)
(85)
(8)
(107)