Logo daanwerkt

Wie is Daan?

Daan bemiddelt personeel in de breedste zin van het woord. Op zoek naar een nieuwe baan of gewoon nieuwsgierig? Daan begrijpt dat in deze markt flexibiliteit en kwaliteit bovenaan staan. De deskundigen hebben hun krachten gebundeld en vanuit dit grote netwerk van kennis en relaties biedt Daan de mogelijkheid om vraag en aanbod op de juiste manier samen te brengen.

Daan zoekt mensen, geen cv’s, en wil je graag leren kennen om samen het beste uit elkaars talenten te halen. Vanuit jouw persoonlijke kracht gaan wij aan het werk, dat is soms wat lastiger, maar wel leuker.

Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal.

Als jij benieuwd bent naar Daan, dan zijn wij zeker benieuwd naar jou! Neem een kijkje tussen onze Vacatures of op onze pagina Waar is Daan om met de juiste vestiging in contact te komen. Tot snel.

Visie van Daan

Daan gelooft in kwaliteit en duurzaamheid. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent. Daan heeft tevredenheid bij klant en talent hoog in het vaandel. Door middel van het creëren van een optimale samenwerking, die gericht is op het verwezenlijken van doelstellingen op elk deelgebied, maakt Daan het verschil.

Missie van Daan

Daan gelooft dat het allemaal beter kan en dat arbeidsbemiddeling en ambitie hand in hand gaan. Om de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen opereert Daan vanuit een persoonlijke, open en eerlijke werkwijze. Niet alleen extern, maar ook intern. Daan gelooft in efficiëntie en het inzetten van de middelen die nu en in de toekomst beschikbaar zijn. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Het doel is dan ook overhead te minimaliseren en aanbod te optimaliseren om in vraag en aanbod harmonie te krijgen en in te spelen op wat de altijd veranderende markt op dat moment vraagt.

Ben jij benieuwd wat Daan voor jou kan betekenen? Schrijf je dan nu in, Daan ziet ernaar uit jou persoonlijk te ontmoeten!

De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(16)
(5)
(18)
(40)
(12)
(3)
(22)
(43)
(6)
(85)
(8)
(107)