Logo daanwerkt
Onderwijsassistent – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij in de maand juli nog beschikbaar als onderwijsassistent om in te vallen op een leuke reguliere basisschool in Amsterdam? Dan horen wij het graag!

Lees meer
Recruiter arbeidsbemiddeling – Amsterdam

Locatie:

Wij zoeken jou!

Wil jij net als Daan leren hoe je verder kijkt dan puur het cv? Wie is de persoon achter het cv, bezit diegene de basis skills waarop wij kunnen (uit)bouwen en wat zijn de beoogde carrière doelen van deze topper? Hoe bind en boei je diegene? Wij leren het jou!

Lees meer
Bazenassistent (Officemanager) – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Je hebt alles tot in de puntjes geregeld, of het nu gaat om: het bestellen van de boodschappen voor de lunch, het organiseren van een toffe borrel of het treffen van voorbereidingen voor een teammeeting op maandagochtend. Je herkent in jezelf een echte officemanager en bent dé persoon die ons team op het rechte pad houdt. Wij, commerciële rebellen, willen er nog wel eens vanaf wijken (knipoog). Je denkt met het team mee, voelt je prettig in een commerciële werkomgeving en krijgt hier super veel energie van! De administratie heb jij altijd op orde en, je zet graag dat stapje extra.

Lees meer
Gratis opleiding tot Verpleegkundige! – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij Verzorgende IG en wil jij graag een opleiding volgen tot Verpleegkundige? Daan biedt jou de mogelijkheid gratis deze opleiding tot Verpleegkundige te volgen bij ons in Amsterdam.

Hier gebruik van maken en jouw dromen najagen? Neem dan snel contact met ons op!

Lees meer
Pedagogisch medewerker kinderdagopvang – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij een pedagogisch kunstenaar? Hou jij met gemak verschillende ballen in de lucht en beide benen op de grond? Ik ben op zoek naar jou! Een warme, creatieve, doortastende en sensitieve leid(st)er voor de BSO.Lees meer
Docent scheikunde gezocht – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Into science? Mooi! Daan is altijd op zoek naar de beste docenten scheikunde voor scholen in de regio Amsterdam.

Daan kent de scholen in de regio Amsterdam van binnen en buiten en kan jou goed daarom informeren over de sfeer op een school, de sectie, voorzieningen en alles wat nog meer van belang is. Daarnaast is Daan het leukste bureau om mee samen te werken. Want dat doen wij, we werken mét elkaar en niet vóór elkaar. Door onze jarenlange expertise in arbeidsbemiddeling en onze actuele kennis van het onderwijs zijn wij uitstekend in staat de juiste match te maken.

Lees meer
Docent Nederlands gezocht – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Nederlands. Ben jij voor nog op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands? Ben jij de topper die ik zoek? Laat dan van je horen!

Lees meer
NT2 docenten gezocht! – Amsterdam

Locatie:

Wij zoeken jou!

Krijg jij er energie van om anderstaligen kennis te laten maken met de Nederlandse taal? Wil jij graag de basis van de Nederlandse taal over brengen en de kandidaten verder ontwikkelen? Dan hebben wij verschillende projecten voor jou klaar staan!

Lees meer
NT2 docenten gezocht! – Amsterdam

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Krijg jij er energie van nieuwkomers en anderstaligen wegwijs te maken in de Nederlandse taal en cultuur op de werkvloer? Maar ben jij nog niet in het bezit van een NT2 certificaat…

Neem dan snel contact met ons en wie weet haal jij je certificaat via Daan!Lees meer
Doktersassistent die tot Triagist opgeleid wil worden! – Amsterdam

Locatie: Noord-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij gediplomeerd Doktersassistent en toe aan een echte uitdaging?

Vind jij het fantastisch om in een hectische, dynamische omgeving acute zorg te verlenen?

Dan kom ik graag met jou in contact!


Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche

Zoek op regio

(12)
(2)
(25)
(42)
(20)
(3)
(13)
(19)
(10)
(73)
(2)
(62)