Logo daanwerkt
Zwemonderwijzer(es) – Delft

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Zorg jij ervoor dat alles in goede banen verloopt in jouw zwembad? Kan jij anderen heel gemakkelijk de borstcrawl, schoolslag en duiken aanleren? Ben je daarnaast, ook belangrijk, in het bezit van de juiste diploma’s? Dan ga ik graag met jou in zee!

Lees meer
Helpende – Delft

Locatie:

Wij zoeken jou!

Dag Helpende! Krijg jij energie van een band opbouwen met jouw cliënten? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of heb jij nog ruimte voor een opdracht? en ben jij minimaal 16 uur per week beschikbaar Lees dan snel verder!


Lees meer
Indicatiesteller – Delft

Locatie:

Wij zoeken jou!


Hoi indicatiesteller, mag ik even jouw aandacht? Ben jij een HBO-verpleegkundige die ervaring heeft met indiceren of dit graag wilt op doen? Zie jij het als jouw missie om de zelfredzaamheid van cliënten te stimuleren? Dan heb ik de ideale vacature voor jou!

Lees meer
Helpende plus – Delft

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij een helpende plus en toe aan een nieuwe uitdaging? Haal jij voldoening uit de juiste zorg verlenen aan jouw cliënten en heb jij de behoeftes van de klant altijd voorop? Dan heb ik de leukste vacature voor jou!


Lees meer
Planeconoom – Delft

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Een gedegen Planeconoom met werkervaring bij gemeentes. Ik heb meerdere opdrachten bij verschillende gemeentes in Zuid-Holland beschikbaar. Ben je op zoek naar een opdracht voor bepaalde duur of juist liever een vaste aanstelling? Parttime of fulltime? Ik heb beide! Ben jij gemotiveerd, heb je ervaring als Planeconoom en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Lees dan snel verder!

Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(11)
(3)
(21)
(36)
(17)
(3)
(12)
(23)
(11)
(68)
(2)
(53)