Logo daanwerkt
Docent O&O volgend schooljaar – Den Haag

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij docent O&O (onderzoek en ontwerpen) en nog op zoek naar een mooie werkplek voor volgend schooljaar? Dan nodig ik jou graag uit om kennis te maken op ons. Voor een mooie scholengroep in het mooie Den Haag zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten O&O voor reguliere uren.

Lees meer
Docent Informatica/IT volgend schooljaar – Den Haag

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij docent Informatica/IT (in opleiding) en nog op zoek naar een mooie werkplek voor volgend schooljaar? Dan nodig ik jou graag uit om kennis te maken op ons. Voor een mooie scholengroep in het mooie Den Haag zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten informatica voor reguliere uren.

Lees meer
Docent Natuurkunde volgend schooljaar – Den Haag

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij docent Natuurkunde (in opleiding) en nog op zoek naar een mooie werkplek voor volgend schooljaar? Dan nodig ik jou graag uit om kennis te maken op ons. Voor een mooie scholengroep in het mooie Den Haag zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten natuurkunde in het eerste en tweede graad gebied voor reguliere uren.

Lees meer
Docent Wiskunde volgend schooljaar – Den Haag

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij docent Wiskunde (in opleiding) en nog op zoek naar een mooie werkplek voor volgend schooljaar? Dan nodig ik jou graag uit om kennis te maken op ons. Voor een mooie scholengroep in het mooie Den Haag zijn wij op zoek naar enthousiaste docenten wiskunde in het eerste en tweede graad gebied voor reguliere uren.

Lees meer
Verzorgende IG (thuiszorg) – Den Haag

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Ben jij een Verzorgende IG die graag in de thuiszorg werkt? Daan heeft jouw droombaan en Den Haag wacht op jou! Dus ben jij die Verzorgende IG die wij zoeken voor de thuiszorg? Laat je horen!

Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(11)
(3)
(21)
(36)
(17)
(3)
(12)
(23)
(11)
(68)
(2)
(53)