Logo daanwerkt
Klantmanager Statushouders – Zuid-Holland

Locatie: Zuid-Holland

Wij zoeken jou!

Het motiveren van de doelgroep Statushouders naar werk/school of andere activiteiten is jouw uitdaging. Ben jij diegene die de vaak complexe situatie van de Statushouder in lijn kan brengen met hetgeen vereist is volgens de wet- en regelgeving van de Participatiewet?

Lees meer
ZZP Verpleegkundige – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij de beste Verpleegkundige en heb jij als ZZP’er nog ruimte voor een leuke opdracht? Dan heb ik de leukste vacature voor jou!

Lees meer
ZZP Verzorgende IG – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij de leukste Verzorgende IG en heb jij als ZZP’er nog ruimte voor een leuke opdracht? Dan heb ik de leukste vacature voor jou!


Lees meer
Docent Duits schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij dé topper voor docent duits die voor aankomend schooljaar nog op zoek is naar een leuke uitdaging? Wil jij graag jouw liefde voor de Duitse taal over brengen aan de leerlingen? En weet jij goed het verschil te maken met de eerste, tweede, derde en vierde naamval? Dan zoek ik jou!

Lees meer
Indicatiesteller – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Dag indicatiesteller, mag ik even jouw aandacht? Ben jij een HBO-verpleegkundige die ervaring heeft met indiceren of dit graag wilt op doen? Zie jij het als jouw missie om de zelfredzaamheid van cliënten te stimuleren? Dan heb ik de ideale vacature voor jou!


Lees meer
ZZP verpleegkundige – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Stop! Is de titel ‘leukste ZZP’er in de Zorg’ jou op het lijf geschreven? Ben jij een Verpleegkundige niveau 4, 5 of 6 en op zoek naar een leuke opdracht? Dan kom ik graag in contact met jou!

Lees meer
Docent Engels schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Heb jij een liefde voor de Engelse taal, maar voor aankomend schooljaar nog niet jouw leuke uitdaging in het onderwijs gevonden als docent Engels? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou! Voor volgend schooljaar zijn wij op zoek naar de leukste docenten Engels.

Lees meer
Docent Nederlands schooljaar 2018/2019 – Zuid-Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent Nederlands. Ben jij voor volgend schooljaar nog op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands? Ben jij de topper die ik zoek? Laat dan van je horen!

Lees meer
ZZP Verpleegkundige – Zuid Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij een bevoegd en bekwaam ZZP verpleegkundige met een hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar opdrachten als ZZP Verpleegkundige waar je een coördinerende rol aan mag nemen? Bij Daan zijn er talloze mogelijkheden voor jou dus lees gauw verder!


Lees meer
Verpleegkundige – Zuid – Holland

Locatie:

Wij zoeken jou!

Ben jij een bevoegd en bekwaam verpleegkundige met een hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar opdrachten als Verpleegkundige waar je een coördinerende rol aan mag nemen? Bij Daan zijn er talloze mogelijkheden voor jou dus lees gauw verder!


Lees meer
De nieuwste vacatures in de mail! Stuur je CV op
Filteren

Zoek op branche


Zoek op regio

(8)
(3)
(8)
(27)
(15)
(3)
(11)
(19)
(7)
(70)
(2)
(45)